Emilio Guzman

Plaats:Kulturhus Theater
Tijd: 20:00
Prijs: € 17,00 incl. (pauze)drankje
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden

Kom dan!

Twee jaar geleden maakte Emilio Guzman al indruk op het Holtense publiek. Maar Emilio gaat het helemaal anders doen. En dat wil hij ons graag laten zien.

Na drie voorstellingen tegen populisme, is de wereld alleen maar populistischer geworden. De blanke boze mannen hebben gewonnen. Zij hebben nu de macht. Oftewel: nu zijn zij de elite. Nu is Emilio een blanke boze man. Nu mag hij ongeremd boos zijn. Zonder nuance. Zonder beleefdheid. Zonder twijfel. Kom dan!

(Volkskrant)*****’Als Emilio Guzman eenmaal op stoom komt, zien we een uitstekende cabaretier.

Emilio Guzman werd op 22 maart 1981 in Las Palmas in Spanje geboren. Zijn grote broer Javier Guzman is vier jaar ouder. Maar Emilio is niet alleen het broertje van, hij heeft geheel zijn eigen stijl op het gebied van comedy en cabaret.