Piepschuim

Plaats:Kulturhus Theater
Tijd: 20:00
Prijs: € 17,00 incl. (pauze)drankje
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden

Zo doen we dat hier

Je kent Piepschuim natuurlijk van één van de succesvolle eerdere theaterprogramma’s. Of je bent één van die tienduizenden mensen die Piepschuim gezien heeft op festivals als Oerol, De Beschaving, De Boulevard of onze eigen Uutmarkt. In dat geval kom je zeker kijken. Maar als je Piepschuim nog niet kent, dan is dit je kans: Piepschuim komt in het Kulturhus!

‘Zo doen we dat hier’ is een waanzinnig muzikaal en energiek programma over grote thema’s en kleine problemen. Het bevindt zich op het snijvlak van muziek, cabaret, en theater: tomeloze energie, prachtige teksten, virtuoze muziek, veel humor, sprekende mimiek en soms een verrassend dansje. Hoe vang je de Nederlandse geest? Wat is de mores van deze tijd? Wat voor land zijn we eigenlijk geworden? Vragen, vragen, vragen en Piepschuim zou het antwoord ook niet weten….

Maar daar gaat dit programma ook niet over. ‘Zo doen we dat hier’ gaat over jou, over mij, over ons dus. Over grote thema’s en een klein hartje. Dichtbij huis, in de achtertuin met een kopje thee of een goed glas bier.

*** Trouw: ‘Humor en verstilling op het snijvlak van muziek, cabaret en theater.’

*** Cabaret.nl: ‘Scherpe teksten en beeldende sketches … bijzonder grappig!’