Theater

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date zaterdag 1 april 2023
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater
coin 1e rang, normaal tarief: € 15,50
(plus kosten per order: € 1,25)
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden (9.00 tot 17.00 uur).

Andries Tunru
In Theorie

In zijn tweede programma haalt Andries Tunru -winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten- zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep. Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn -en daarmee onze- binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bij-de-schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

 

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

 

Kennismakingsactie

Maak kennis met Andries Tunru en/of Martijn Kardol. Met de kortingscode am2023 krijg je het tweede ticket gratis. Deze actie geldt op losse tickets of een combinatie van tickets van deze cabaretiers.

 


 

De pers over In Theorie

NRC

4 ballen

“In Theorie is een zeer geslaagde voorstelling.”

 

“Tunru is een ras-entertainer

 

In zijn tweede soloshow bewijst cabaretier Andries Tunru zich een flitsend improvisator en een uitblinker in muzikale acts.”

 

Theaterkrant

"In zijn energieke, fysieke uitwerkingen herken je collega’s als Jochem Myjer, Lennette van Dongen en Ronald Goedemond"

Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?

24 april 2024
Lees meer

Professor Andy van den Dobbelsteen

Lezing