Theater

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date vrijdag 8 november 2024
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater
coin Normaal tarief inclusief koffie/thee voor aanvang: € 19,50
(plus kosten per order: € 1,25)
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden (9.00 tot 17.00 uur).

Amsterdams Kleinkunst Festival
Finalistentournee 2024

Simon Verlinden - Graag!

De drie finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival zijn op tournee! Na een intensieve voorselectie, het Keep an Eye Masterclasses programma, een landelijke try-out tournee, coaching door professionele regisseurs, de halve finales en de bloedstollend spannende finale in de Kleine Komedie, presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de drie finalisten van de AKF Sonneveldprijs. De getalenteerde theatermakers zijn klaar voor jou! Verwacht een avond vol taligheid, muzikaliteit, humor, verdieping, ontroering en verrassing. Maak kennis met de nieuwste generatie kleinkunstenaars en cabaretiers:

Ayoub - Verbied de vogels om te fluiten
De Nederlands-Marokkaanse kleinkunstenaar Ayoub ontpopt zich op het podium tot een ware nachtegaal. Zijn voorstelling En verbied de vogels om te fluiten is een kwetsbaar levensverhaal. Een zoektocht naar zingeving in zijn jonge leven. Ayoub stelt zichzelf de vraag of hij in staat is betekenis te geven aan alle ervaringen die hij tot nu toe heeft doorgemaakt. Met muziek als de rode draad van zijn vertelling, neemt hij je mee op een betoverende en spirituele reis. Een voorstelling vol verhalen over eten, ziekte en de bijzondere band die hij met zijn moeder heeft. Ayoub deelt zijn diepste gedachten en gevoelens.

Levy Geernaert - Zodoende
Levy Geernaert is geboren en getogen in Vlissingen. Na zijn geboorte was hij een tijdje een baby en is daarna doorgestroomd naar de peuterspeelzaal. Na twee jaar mocht hij naar de basisschool die hij ook succesvol heeft doorlopen. Dit is de plek waar hij naar eigen zeggen “lezen en schrijven” heeft geleerd. Op zijn 17e vertrok Levy naar Rotterdam om te studeren aan de MBO Theaterschool. Inmiddels studeert hij aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie.


Simon Verlinden - Graag!
Simon Verlinden heet u welkom. U kent hem niet. Hij u ook niet. Maar hij heet u welkom. Van harte. Want hij heeft u nodig. Omdat het op die manier gezelliger is. Omdat er al zoveel zelf moet. Omdat samen koffie drinken lekkerder is. Geraken twee bomen die naast elkaar groeien ooit uitgepraat? Hij weet het niet.

Graag! is een absurde, tragikomische rollercoastervoorstelling waarin je wordt meegezogen in het leven van Simon Verlinden. Zijn roze bril perspectief staat haaks op het cynisme van vandaag en zijn poëtische blik op de wereld maakt van het alledaagse iets betoverends. Noem hem een hopeloze romanticus of een tevredenheidsexpert, maar niet naïef. Want hij is niet naïef, hij is idealistisch.

Maak kennis met de drie finalisten:
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?