Theater

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date zaterdag 4 november 2023
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater
coin Normaal tarief inclusief koffie/thee en pauzedrankje: € 19,50
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden (9.00 tot 17.00 uur).

Amsterdams Kleinkunst Festival
Finalistentournee 2023

Na een intensieve voorselectie, het Keep an Eye Masterclasses programma, een landelijke try- out tournee, coaching sessies met professionele regisseurs, de halve finales en de spannende finale in de Kleine Komedie, presenteert het Amsterdams Kleinkunst Festival de drie finalisten van de AKF Sonneveldprijs 2023: Niek & Guy, Myrte Siebinga en Luuk Ransijn.

Deze getalenteerde theatermakers zijn klaar om zich aan het Holtense publiek voor te stellen met hun finaleprogramma. Verwacht een avond vol taligheid, muzikaliteit, humor, verdieping, ontroering en verrassing! Oftewel, maak kennis met de nieuwste generatie kleinkunstenaars en cabaretiers.

Niek & Guy - Es Rever
Verwacht het onverwachte in deze voorstelling vol magische kleinkunst die doet lachen en verbazen. In de Es Rever vloeien muziek, magie en theater naadloos in elkaar over en nemen Niek & Guy je mee in hun absurde wereld.

Niek Takens goochelt sinds zijn zevende en won daarmee prijzen in binnen- en buitenland. Zo is hij meervoudig Nederlands kampioen en schreef hij diverse titels op zijn naam in Frankrijk, Italië, Shanghai en Beijing. Daarnaast is Niek een graag geziene gast in de Magic Castle in Los Angeles, één van de meest exclusieve clubs in Hollywood.

Guyllaume Wibowo is een artistieke duizendpoot. Hij heeft de vooropleiding van de Nationale Balletacademie afgerond, is derde geworden bij het Nederlands Kampioenschap goochelen en heeft muziek geproduceerd voor diverse shows en artiesten. Naast dansen, goochelen en produceren, houdt Guyllaume ook nog van acteren.

Myrte Siebinga - Nu Voor Het Echie
In de tragikomische voorstelling Nu Voor Het Echie speelt Myrte zichzelf en verschillende typetjes. Van een kleuter die de lesstof als tweedimensionaal ervaart en inziet dat er systematisch dingen fout gaan, tot een juf die soms zelf ook wel de bevestiging van een glitter 3D sticker kan gebruiken, tot een Amsterdamse uitsmijter die de mensen eraan herinnert dat je niet kan worden ingehaald op je eigen pad.

Het leven is namelijk te kort om er te lang over na te denken, maar te lang om er af en toe niet even goed bij stil te staan.

Op speelse wijze, en met een flinke dosis humor, neemt de actrice en theatermaakster u mee in haar associatieve denkwereld, waar af en toe ook ruimte is voor een liedje en misschien zelfs een dansje.

Luuk Ransijn - Vacht
In Vacht stelt Luuk zich bloot aan een wereld die hem vaak beangstigt. Met humor en liedjes, waarbij hij zichzelf begeleidt op de piano, probeert hij vat te krijgen op die wereld. Maar misschien vooral ook op zichzelf. Luuk hanteert een geheel eigen stijl, is scherpzinnig, zachtmoedig en schroomt het persoonlijke niet.

Luuk Ransijn is nog maar 22 jaar en een geboren performer. Hij stond in de finale van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival, won de publieksprijs op het Griffioen de Stoep Cabaret Festival en speelde in 2019 als voorprogramma van Sara Kroos.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?