Theater

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date zaterdag 1 april 2023
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater
coin 1e rang, normaal tarief: € 15,50
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden.

Andries Tunru
In Theorie

In zijn tweede programma haalt Andries Tunru -winnaar van onder meer de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten- zijn psychologiediploma onder het stof vandaan. Met zichzelf als welwillend onderzoeksobject neemt hij het mens-zijn stevig onder de loep.

 

Met slimme grappen, een aanstekelijke energie en vlijmscherpe improvisaties ontleedt hij opgewekt zijn -en daarmee onze- binnenwereld. Want waarom is half-vijf-in-de-kroeg-Andries zo anders dan Kerst-bijde- schoonouders-Andries? Is het wel zo onlogisch om racistisch te zijn? En wat doet het mentaal met je als je, om maar wat te noemen, de finale van De Slimste Mens verliest van Snollebollekes?

 

Van verliefd zijn tot verlegen, van hunnie tot wij: wie weet wat we tegenkomen! In ieder geval de ingrediënten die je van Andries gewend bent: snelle stand-up, vette verhalen en prachtige liedjes.

 

Friesch Dagblad - ’Andries Tunru is een heel groot talent waar we nog jarenlang van kunnen genieten. Hij heeft de brutaliteit van Youp van ‘t Hek, de epische kracht van Freek de Jonge en de innemendheid van Herman Finkers.’

 

Het Parool - ‘Charisma, scherpte en goeie improvisatie… Tunru staat op het podium als een ervaren rot.’

Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?

6 april 2023
Lees meer

Karin Bloemen en Cor Bakker

Theater