Kunst & Cultuur Holten

coin € 12,50

Donateurs K&C en leden bibliotheek: € 10,00

Anna van den Breemer
Alle ouders klungelen maar wat aan

Anna van den Breemer (1984) werkt als journalist voor de Volkskrant. In haar populaire opvoedrubriek behandelt ze wekelijks kwesties waar ouders mee worstelen. Bijvoorbeeld: wat doe je als je peuter een driftbui heeft in de supermarkt?

Vorig najaar verscheen haar columnbundel ‘Alle ouders klungelen maar wat aan’, waarin Anna op geestige wijze beschrijft hoe dit soort problemen aan te pakken. Daarbij put ze uit haar eigen, bepaald niet perfecte gezinsleven en gaat ze te rade bij deskundigen. Een vrolijke avond vol herkenbare situaties! Lezing i.s.m. de bibliotheek.

Een Corona-proof Kulturhus: onze richtlijnen

De gezondheid van u als bezoeker, van onze huurders en onze vrijwilligers en medewerkers staat voorop. Daarom volgen wij de richtlijnen die het RIVM voorschrijft, en vragen wij u als trouwe bezoeker deze ook te volgen.

• Heeft u klachten? Blijf thuis!
  • Hou 1.5 meter afstand en geef elkaar de ruimte
  • Ontsmet uw handen bij binnenkomst en na een toiletbezoek
  • Volg de aanwijzingen op van de Kulturhus-medewerkers
  • Kom met maximaal 2 personen naar het Kulturhus, of met uw huishouden
  • Zorg goed voor uzelf, en voor elkaar!

Voor de diverse evenementen die plaatsvinden in het Kulturhus, gelden op maat gemaakte afspraken met de organiserende partij. Kijk daarom goed bij het evenement waar u naar toe gaat, wat u mag verwachten, en welke andere richtlijnen er zijn.
Kijk ook voor aanvang van het evenement waar u heen gaat op onze website, om te kijken of de laatste richtlijnen nog gelden of zijn aangepast.

Extra richtlijnen bij deze lezing

• De ticketverkoop sluit 2 werkdagen voor aanvang van de lezing. Wees er op tijd bij, er is géén deurverkoop.
  • De inloop start om 20.45 uur, de lezing start uiterlijk om 21.15 uur.
  • Bij de inloop van de lezing krijgt u een direct een plaats toegewezen in de zaal. Volg de instructies van de organisatie en Kulturhus-medewerkers op.
  • Bij de inloop wordt er koffie en thee geserveerd in de zaal, op uw toegewezen plaats.
  • Uw jas en tas neemt u mee in de zaal naar uw plaats.
  • Kom niet te vroeg, en het verzoek na de lezing ook het Kulturhus zo snel mogelijk te verlaten. Een plaats reserveren bij Tastoe is uiteraard mogelijk.