date zaterdag 12 maart 2022
coin Toegangsbewijs: € 16,00

Arie Koomen
BOE!

Het decor is er. De grappen zijn er. Arie is er klaar voor. Nu het Holtense publiek nog! In BOE! worden economische problemen opgelost. De toekomst wordt uitgelegd. Er worden oplossingen aangedragen. Door Arie? Ja! Juist door hem. Is het allemaal zo simpel? JA! Zo simpel is het.

Tuurlijk… niet al zijn oplossingen zullen bij iedereen in de smaak vallen. Dat is wel typisch Arie….De mensen voor zich winnen om ze daarna resoluut tegen zich te laten keren. BOE!

BOE! zal sowieso de cursus ‘Accordeon voor Dummies’ bevatten.

En…BOE! tegen alles.

Mocht u nu denken ‘lekker vaag allemaal’. Arie heeft juist moeite met mensen die vaag zijn, maar je weet wel over wie hij het heeft.

Arie Koomen staat al meer dan 25 jaar op de Nederlandse planken en gaat rustig verder richting de 30.

LET OP: Mogelijk dient u bij de toegang een legitimatiebewijs en een QR-code te kunnen tonen in de Corona Check App. Dit is afhankelijk van de dan geldende maatregelen van de overheid. Check hiervoor vlak voor het evenement deze pagina.

15 oktober 2021

Steven Kazàn & Jamie