Theater

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date zaterdag 29 januari 2022
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater
coin Toegangsbewijs: € 17,75
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden.

De Meisjes met de Wijsjes
Moerstaal

IJzersterke, vierstemmige zang, hilarische scènes en een virtuoze muzikant. Een verfrissende wind van de enige echte Nederlandse Vocalpopgroep: de Meisjes met de Wijsjes.

Stoerder en gewaagder dan hun eerste show ‘Tegeltjeswijsheid’ schudden zij het brave imago van zich af met hun tweede theatervoorstelling ‘Moerstaal’. Een programma over communicatie in onze moerstaal, oertaal, gebarentaal, lichaamstaal, muzikale taal of juist gebrek aan taal…

Begeleid door hun multi-instrumentalist brengen de Meisjes een breed repertoire aan bekende en minder bekende Nederlandse nummers van artiesten als Marco Borsato, Boudewijn de Groot, Alain Clark, de 3JS en Anouk. Aangevuld met eigen werk van de Meisjes wordt alles uit de kast getrokken om u omver te blazen, te ontroeren en te verrassen. Kortom, u bent echt een avondje uit in Holten!


LET OP: Mogelijk dient u bij de toegang een legitimatiebewijs en een QR-code te kunnen tonen in de Corona Check App. Dit is afhankelijk van de dan geldende maatregelen van de overheid. Check hiervoor vlak voor het evenement deze pagina.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?