Evenement

Georganiseerd door:

Meet in Kulturhus Holten

date dinsdag 4 juni 2024
date 12:00 uur
date Kulturhus Holten - Meet in Plaza
coin Lunch voor 1 persoon: € 0,00
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden (9.00 tot 17.00 uur).

Eat2Meet Lunch

De Eat2Meet Lunch wordt elke eerste dinsdag van de maand georganiseerd en biedt ruimte voor interessante sprekers. Het is ook een mooi moment voor studenten, ondernemers, flexwerkers en bewoners van het Kulturhus Holten om elkaar te leren kennen, te netwerken en samen te lunchen.

Samen Koken ViaVie Welzijn
ViaVie Welzijn heeft het project "Samen Koken" opgezet. Mensen die om verschillende redenen (nog) niet kunnen deelnemen aan de samenleving of een afstand hebben tot de arbeidsmarkt, werken mee aan dit project. Onder het motto ontmoeten, leren en meedoen wordt er bijvoorbeeld gewerkt aan het verbeteren van de Nederlandse taal. Daarnaast kan er praktijkervaring worden opgedaan om zo de stap naar betaald werk te maken. Ook wordt het sociale netwerk van de deelnemers van het project op deze manier vergroot.
Het kookteam van ViaVie Welzijn gaat onze maandelijkse Eat2Meet Lunch verzorgen. We zijn super enthousiast over dit project en willen graag hiervan gebruik maken.

Wat er op het menu staat, een Syrische lunch, Oekraïens of 'Hollandse pot'? Kom naar de Eat2Meet Lunch en laat je iedere maand verrassen.

Gastspreker 
Tijdens de lunch zal Jurgen Kolkman ons meer vertellen over zijn bedrijf Sportmonks waarmee hij wereldwijd sportdata levert aan met name mediabedrijven. Deze data worden geïntegreerd in websites of apps. Denk hierbij aan (live) uitslagen, opstellingen en statistieken.

Deelname aan de Eat2Meet Lunch is gratis. Je moet je wel vooraf aanmelden zodat wij weten hoeveel personen er komen.
Een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Heb jij zelf een leuk idee voor een interessant thema tijdens deze lunch? Dan horen we dat graag van je.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?