Expositie

Georganiseerd door:

Vereniging Holtense Beeldende Kunstenaars

date zaterdag 3 oktober 2020
t/m zondag 1 november 2020
date 10:00 uur
date

EtalageKunstRoute
Kunstmaand in Holten

Tijdens de 11e EtalageKunstRoute, die gehouden wordt van 3 oktober tot en met 1 november is er veel kunst te zien van Holtense amateur- en beroepskunstenaars. Meer dan 35 leden van de Vereniging van Holtense Beeldende Kunstenaars (VHBK) laten op verschillende plaatsen in Holten hun kunstwerken zien.

Dat begint in het Kulturhus, het vertrekpunt van de route. Naast kunstwerken bij de Wereldwinkel en Tastoe, zijn daar twee exposities te zien. De ene expositie bestaat uit ca. 30 kunstwerken die de VHBK-leden hebben gemaakt over het thema ”Rood in de Kunst” en de andere expositie is te zien in de Nagelhoutzaal. Onder de titel “Nagelhout Fashion Time” exposeren daar leerlingen van De Waerdenborch hun modecollectie, geïnspireerd door werken uit de Nagelhoutcollectie.

Verder worden in 30 etalages in het centrum van Holten kunstwerken tentoongesteld. Nieuw onderdeel in de EtalageKunstRoute is een puzzel: met het verzamelen van letters bij de kunstwerken kan de naam van een beroemde kunstenaar worden gevormd.

De EtalageKunstRoute eindigt op 1 november, maar de exposities in het Kulturhus gaan door tot en met 28 november. Een kleurige flyer met alle informatie en de te wandelen of te fietsen route is vanaf 1 oktober gratis verkrijgbaar in het Kulturhus.

Let op: de zondagopenstelling is per 16 oktober gesloten.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?