Theater

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date vrijdag 8 oktober 2021
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater
coin Toegangsbewijs: € 17,50
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden.

Helligen Hendrik
Wen d'r mar an

LET OP: U dient bij de toegang een legitimatiebewijs en een QR-code te kunnen tonen in de Corona Check App of een geprint toegangsbewijs via coronacheck.nl 
Zie ook de details op de website van de rijksoverheid.Berooid en verbitterd. Dat is Helligen Hendrik door toedoen van de coronacrisis. De Twentse cabaretier had aanvankelijk grootste plannen om met een bombastische circusvoortelling langs de nationale podia te trekken. Maar die ambitie is door de pandemie meedogenloos in het water gevallen.

Nu moet Hendrik het in zijn eentje zien te rooien, in een uitgeklede sjofele circuspiste. Toch hoeft het publiek niet te wanhopen, want de nukkige Tukker zit ook in deze show weer vol met ergernis en frustratie. En al die ontgoocheling moet natuurlijk naar buiten. Dus gaat Hendrik weer los. Of het nou gaat om natuurbeschermers, de VAR of eenvoudige winkelbediendes. Hendrik hanteert de botte bijl en laat niets aan duidelijk te wensen over. ‘Wen d’r mar an’ is dan ook een ouderwets avondje ‘helligheid’, waarin nuance en fijnzinnigheid weer eens ver te zoeken zijn.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?