date zaterdag 9 oktober 2021
coin Toegangsbewijs: € 17,50

Helligen Hendrik
Wen d'r mar an

Berooid en verbitterd. Dat is Helligen Hendrik door toedoen van de coronacrisis. De Twentse cabaretier had aanvankelijk grootste plannen om met een bombastische circusvoortelling langs de nationale podia te trekken. Maar die ambitie is door de pandemie meedogenloos in het water gevallen.

Nu moet Hendrik het in zijn eentje zien te rooien, in een uitgeklede sjofele circuspiste. Toch hoeft het publiek niet te wanhopen, want de nukkige Tukker zit ook in deze show weer vol met ergernis en frustratie. En al die ontgoocheling moet natuurlijk naar buiten. Dus gaat Hendrik weer los. Of het nou gaat om natuurbeschermers, de VAR of eenvoudige winkelbediendes. Hendrik hanteert de botte bijl en laat niets aan duidelijk te wensen over. ‘Wen d’r mar an’ is dan ook een ouderwets avondje ‘helligheid’, waarin nuance en fijnzinnigheid weer eens ver te zoeken zijn.

LET OP: Mogelijk dient u bij de toegang een legitimatiebewijs en een QR-code te kunnen tonen in de Corona Check App. Dit is afhankelijk van de dan geldende maatregelen van de overheid. Check hiervoor vlak voor het evenement deze pagina.

29 januari 2022

De Meisjes met de Wijsjes