Cabaret

coin € 19,00

Henry van Loon
Jannie The Show Dog - try out

Henry bevindt zich alweer in een spiksplinternieuwe levensfase: Kinderen en Puppies luidde de werktitel voor zijn nieuwe programma. Toen Henry zijn vriendin met jonge kinderen ontmoette, werd hij namelijk zomaar ‘stiefvader’ of ‘bonuspapa’ of ‘jij bent niet mijn echte papa!’. Daarna nam Henry ook nog de pup Jannie The Show Dog in huis. Zijn burgermansbestaan was een feit. Als klap op de vuurpijl is hij vader geworden van een eigen dochter. Het gezin vormt het thema van zijn nieuwe voorstelling. Misschien wel herkenbaarder dan ooit, maar grappig en onnavolgbaar als altijd.

De comedian maakt de voorstelling samen met regisseur Peter van de Witte en schrijver Rik van den Bos. Het nieuwe programma gaat in februari 2022 in première.

29 januari 2022

De Meisjes met de Wijsjes