Activiteit

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date maandag 28 december 2020
date 20:00 uur
date Bij jou thuis!
coin Deelname van een team: € 10,00

Onmeunig volle borrelplank van Nijkamp voor 1 persoon: € 15,00

Onmeunig volle vegetarische borrelplank van Nijkamp voor 1 persoon: € 15,00
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden.

Holtense Kwis 2020 @home

Als gevolg van de coronamaatregelen, gaan veel evenementen niet door. Ook voor de Holtense Kwis was het spannend: er is veel overleg geweest over de mogelijkheden en voorwaarden. Maar de kogel is door de kerk en we kunnen mededelen dat we op maandagavond 28 december toch gaan kwissen in Holten.

Voor de organisatie en de vrijwilligers staat voorop dat de avond 100% coronaproof moet kunnen verlopen. Niemand hoeft het huis uit: je speelt mee met je huisgenoten en het aantal gasten dat op 28 december door de overheid is toegestaan. 

Kleine teams
Je schrijft je dus niet in met een groot team, zoals de afgelopen jaren. Dat is ook niet nodig, de opzet is helemaal afgestemd op een klein gezelschap en er zijn uiteraard minder vragen en opdrachten dan jullie van ons gewend zijn.

Uilskuiken
Tijdens de kwisavond staan gezelligheid en ontspanning voorop. Het competitie-element is wat bescheidener. Daarom hebben wij besloten dat de zo begeerde trofee van de Holtense Kwis in zijn uilenhok blijft. Voor de winnaars van de Holtense Kwis @home, hebben wij een uilskuiken op de kop getikt.

Online pubkwis en digitaal kwisboek
De kwisavond zal bestaan uit verschillende onderdelen. Er zijn, verspreid over de avond, een aantal snelle pubkwisrondes met vragen over allerlei onderwerpen. Tijdens zo’n ronde heb je geen tijd om te zoeken naar informatie voordat je antwoord geeft op de meerkeuzevragen. De rest van de avond ben je bezig met vragen en opdrachten uit een digitaal kwisboek. Voor dat gedeelte is er meer tijd per vraag of opdracht. De antwoorden mail je voor de aangegeven tijd door.

Iedereen met een computer en internet kan meedoen
Om mee te kunnen doen, moet je kunnen beschikken over een computer/laptop met goed internet en een smartphone of tablet om de antwoorden van de pubkwisrondes door te kunnen geven. Dat apparaat wordt als het ware je antwoordkastje. Meedoen is geen rocket-science: iedere gemiddelde Holtenaar kan met behulp van de instructies inloggen, kijken naar de pubkwisrondes en antwoorden versturen.

Onmeunig volle borrelplank
Speciaal voor deze kwisavond heeft Nijkamp een 'onmeunig volle borrelplank' samengesteld. Je kunt hiermee het avondeten gewoon overslaan en je volledig focussen op de kwis! De plank kun je meebestellen bij de inschrijving van je team.

Nadere info vanaf 15 december
Vanaf 15 december ontvangen de ingeschreven teams nadere instructies, onder andere over het inloggen en het tijdschema van de kwisavond.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?