date maandag 27 december 2021

Geannuleerd

Holtense Kwis 2021

BELANGRIJK:

De Holtense Kwis 2021 is uitgesteld. Deelnemers hebben hierover een bericht per mail ontvangen op 2 december 2021.

We zijn aan het nadenken over een nieuwe geschikte datum. Zodra er hierover meer bekend is plaatsen we dat op deze site.

Op zaterdag 30 oktober om 00.00.01 uur start de inschrijving voor de Holtense Kwis 2021! Teams van bij voorkeur tussen 12 en 20 personen kunnen zich opgeven door op de "Bestel ticket" knop op deze pagina te klikken.

Kwisavond
De kwisavond op 27 december start om 18.45 uur in het Kulturhus, waar de teamcaptain de informatie krijgt. Daarna is er een avond vol vragen en opdrachten maken, waar foto`s en filmpjes gevraagd worden en de creativiteit voorop staat.

Inschrijfgeld
Het inschrijfgeld bedraagt 45 euro per team. Het kwisboek zal op de kwisavond vanaf 19.00 u. als pdf voor iedereen te downloaden zijn. We kunnen er ook voor zorgen dat er een of meerdere gedrukte en ingebonden kwisboeken voor je team klaar liggen in het Kulturhus. Deze kun je vooraf bestellen voor 10 euro per stuk.

Uitslagenavond
De uitslagenavond is op zaterdag 8 januari 2022 om 20.00 uur. Deze avond zal er anders uitzien dan dat jullie van ons gewend zijn. Een massale nieuwjaarswens in het Kulturhus is helaas niet mogelijk. Er komt wel een uitslagenavond waar een toegestaan klein aantal deelnemers aanwezig kan zijn. Alle anderen kunnen de uitdlagenavond volgen thuis voor de buis.

Hoe de avond er precies uit gaat zien wordt mede bepaald door de coronamaatregelen, zoals alles datop 27 december en 8 januari georganiseerd wordt onder voorbehoud is.