Film

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date donderdag 7 oktober 2021
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater - Film
coin Toegangsbewijs incl. pauzedrankje: € 8,50
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden.

Hors Normes

LET OP: U dient bij de toegang een legitimatiebewijs en een QR-code te kunnen tonen in de Corona Check App of een geprint toegangsbewijs via coronacheck.nl 
Zie ook de details op de website van de rijksoverheid.


Hors Normes (The Specials) is de nieuwe film van de makers van Intouchables. De film vertelt het bijzondere verhaal van twee goede vrienden die zich met hart en ziel inzetten voor autistische kinderen die zonder hen geen plek hebben in de maatschappij.

De film is uit het leven gegrepen, met ijzersterke rollen van acteurs Vincent Cassel en Reda Kateb.

Al meer dan 20 jaar runt Bruno een opvang voor autistische kinderen die nergens anders terecht kunnen. Wanneer ouders en zorginstellingen het echt niet meer weten, geeft Bruno hen een thuis. Zijn goede vriend Malek leidt met zijn organisatie jongeren uit moeilijke buurten op tot begeleiders van deze kinderen. Tijdens dit traject wisselen humoristische en confronterende situaties zich af en ontstaan er bijzondere vriendschappen.

VPRO Cinema **** :"de ondanks-alles-optimistische toon is bijzonder aanstekelijk, en er wordt prachtig gespeeld, zowel door de professionele als niet-professionele (autistische) acteurs."


Duur film:
114 minuten
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?