Theater

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date vrijdag 2 december 2022
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater
coin € 15,50
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden (9.00 tot 17.00 uur).

Jasper van der Veen
Niet gehinderd door enige kennis

Aan de ene kant wil hij zijn ongezouten mening geven, actie ondernemen en iets veranderen. Aan de andere kant loopt zijn brein, langzaam maar zeker, steeds verder vol met triviale kennis en nuancerende informatie. Dus moet hij kiezen: alles kapot redeneren en tot niks komen…óf simpelweg het podium in Holten oplopen en weer beginnen met praten. Niet gehinderd door enige kennis.

 

De jonge Groninger studeerde Politicologie in Amsterdam, haalde de finales van het Groninger en Amsterdams Studenten Festival en sleepte in 2019 zowel de Jury- als de Publieksprijs binnen op Leids Cabaret Festival. Hij maakte in 2021 zijn debuut als cabaretier met de voorstelling ‘Het dreigt volslagen goed te komen’.

 

In het voorjaar van 2022 maakte hij al indruk op het Holtens publiek tijdens een dubbelprogramma met Henry van Loon. Genoeg reden om hem direct te boeken voor een avondvullende solo show.

Maak kennis met Jasper van der Veen en krijg je tweede ticket gratis! Gebruik de kortingscode: jasper2022

 

NRC - ‘Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden’

 

Theaterkrant - ‘Als een vis in het water is Jasper van der Veen op het podium. Charismatisch en ontspannen houdt hij zijn publiek makkelijk geboeid’

 

Jury LCF - ‘Zeldzaam podiumbeest’

Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?