Theater

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date donderdag 6 april 2023
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater
coin € 25,50
Uitverkocht

Karin Bloemen en Cor Bakker
Waar waren we gebleven - deel 2

De voorstelling ‘Waar waren we gebleven’ is bezig aan zijn tweede seizoen (22/23). De oorspronkelijke show (21/22) ging vooral over de corona-problematiek en de daardoor veroorzaakte maatschappelijke tweedeling. Vanwege de (toenmalige) actualiteit van de voorstelling is de show geregistreerd voor tv en op tweede kerstdag 2022 uitgezonden bij Omroep MAX. 

 

Vandaar dat Karin en Cor besloten om in dit tweede seizoen een geheel aangepast programma te maken. Rode draad is in deze ‘Waar waren we gebleven – deel 2’ het 40-jarig jubileum van Karin; een ideale kapstok voor een avond vol hoogtepunten!

 

Zangeres/cabaretière Karin Bloemen en pianist Cor Bakker hebben een lange historie samen, van de eerste kennismaking op de Kleinkunstacademie in de jaren ‘80 tot de grote theatershows ‘De diva en de divan’ (2002) en ‘Diva’s van Carré’ (2013). In 'Waar waren we gebleven – deel 2' gebruiken ze beiden wederom hun enorme virtuositeit om elkaar te inspireren en boven zichzelf uit te stijgen.

 

Ook dit keer zullen ze er zonder twijfel in slagen om het publiek in Holten met zich mee te nemen en met een lach op het gezicht weer naar huis te laten gaan.

Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?