Arjan Krijgsman, Meet in Kulturhus Holten

date donderdag 7 december 2023
date Kulturhus Holten - Meet in Plaza
coin Deelname: € 0,00
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden (9.00 tot 17.00 uur).

Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers
Van droom naar idee

Arjan Krijgsman, eigenaar van AK Business Solutions, organiseert een reeks kennis & inspiratiesessies voor (startende) ondernemers. Deze bijeenkomsten vinden elke eerste donderdag van de maand plaats van 9.00 tot 11.30 uur bij Meet in Kulturhus Holten. De ochtenden zijn laagdrempelig, informatief en inspirerend. Daarnaast is er ruimte om elkaar te leren kennen, te helpen en te netwerken. Elke sessie heeft een interessant thema waarbij diverse sprekers en ondernemers vertellen over hun ervaringen. Het thema van de eerste bijeenkomst is “Van droom naar idee”. Deelname is gratis, maar van te voren aanmelden via de "Bestel ticket" knop is wel gewenst.

Van droom naar idee
Iedereen heeft wel een droom. Je droomt van een grandioos kantoor of van wereldvrede. Van een onuitputtelijke bankrekening of reizen over de wereld om te doen wat je het allerliefste doet. Maar het kan ook zijn de start van een eigen bedrijf of het binnenhalen van nog meer opdrachten.

Tijdens deze eerste bijeenkomst neemt Arjan je mee aan de hand van inspiratie en voorbeelden om bezig te gaan met je eigen droom. We gaan dit uitwerken naar een idee waar je concreet mee aan de slag kunt.

Vanuit Oost NL zullen mensen van de Startversneller aanwezig zijn om je meer te vertellen over dit programma en aangeven hoe het je kan helpen om nog concreter met je idee of uitdaging aan de slag te gaan. Als startende ondernemer kun je een voucher aanvragen om zo begeleiding te krijgen van een businesscoach bij je ondernemerschap.

De Gemeente Rijssen-Holten is al een aantal jaren de MKB vriendelijkste gemeente van Nederland. Bij deze bijeenkomst zal de accountmanager bedrijven aanwezig zijn om vragen die ondernemers hebben over o.a. ondersteuning bij ondernemersvragen, regelgeving, ondernemersverenigingen en huisvesting te beantwoorden.

Aansluitend aan de bijeenkomst is het mogelijk om te blijven en verder te werken bij Meet in Kulturhus Holten. Hier kun je gebruik maken van de gratis flexwerkplekken.

Arjan Krijgsman
Arjan Krijgsman is sinds 6 jaar actief als zelfstandig ondernemer. Zijn bedrijf AK business Solutions biedt projectmanagement, training, organisatie- en procesoptimalisatie aan voor met name bedrijven in de technische sector. Daar zijn startende ondernemers bij, maar ook kleine en middelgrote bedrijven tot 150 medewerkers.

Ook werkt Arjan met creatieve innovatie sessies. Hij kijkt wat een bedrijf (of starter) er nog meer bij kan doen, waar liggen kansen en waar is nieuwe business. “Vaak is dit als sparringpartner. Bedrijven vragen ook: ‘Hoe zou jij dat doen?' Ik help om zaken praktisch toepasbaar te maken voor ze. Daarnaast help ik (sport) verenigingen met het verduurzamen en toekomstbestendig maken van hun bestuur en organisatie.’’

7 maart 2024

Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers