Meet in Kulturhus Holten

date donderdag 16 mei 2024
date Kulturhus Holten - Meet in Plaza
coin Deelname: € 0,00
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden (9.00 tot 17.00 uur).

Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers

Arjan Krijgsman, eigenaar van AK business Solutions, organiseert een reeks gratis bijeenkomsten voor (startende) ondernemers. Lef, geduld en doorzettingsvermogen, je hebt het allemaal nodig als ondernemer.

Iedere eerste donderdag van de maand ben je van 9.00 tot 11.30 uur welkom. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, informatief en inspirerend waarbij er ruimte is voor netwerken, vragen stellen en elkaar helpen.
Interessant voor Zelfstandig Professionals en MKB'ers. Geschikt voor zowel ondernemers die net zijn gestart als ondernemers die al een tijdje bezig zijn.

Elke sessie heeft een leuk onderwerp of thema. Dit kan variëren van het opstarten van een bedrijf tot aan presenteren en vinden van klanten tot aan belasting en verzekering. Om het beeldend te maken komen sprekers en ondernemers vertellen over hun ervaring.

Bijeenkomst donderdag 16 mei 2024

Je bentvan harte welkom op donderdag 16 mei a.s. om 9.00 uur. Deelname is gratis, maar je moet je vooraf wel aanmelden via de ticketknop op deze pagina.

Het thema van deze bijeenkomst is: Inkoop, Verkoop & Acquisitie
Binnenkort meer over dit thema en de gastsprekers die ons meer hierover gaan vertellen.

Arjan Krijgsman
Arjan Krijgsman is ruim 7 jaar actief als zelfstandig ondernemer. Zijn bedrijf AK business Solutions biedt projectmanagement, training, organisatie- en procesoptimalisatie aan voor met name bedrijven in de technische sector. Daar zijn startende ondernemers bij, maar ook kleine en middelgrote bedrijven tot 150 medewerkers.

7 maart 2024

Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers