Workshop

Georganiseerd door:

Meet in Kulturhus Holten

date donderdag 16 mei 2024
date 09:00 uur
date Kulturhus Holten - Meet in Plaza
coin Deelname: € 0,00
Geannuleerd

Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers

GEANNULEERD

Door omstandigheden is deze bijeenkomst geannuleerd en wordt verplaatst naar september 2024. De definitieve datum volgt nog.


Arjan Krijgsman, eigenaar van AK business Solutions, organiseert een reeks gratis bijeenkomsten voor (startende) ondernemers. Lef, geduld en doorzettingsvermogen, je hebt het allemaal nodig als ondernemer.

Normaliter is deze sessie iedere eerste donderdag van de maand van 9.00 tot 11.30 uur. In verband met de meivakantie is het nu de tweede donderdag van de maand.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, informatief en inspirerend waarbij er ruimte is voor netwerken, vragen stellen en elkaar helpen. 
Interessant voor Zelfstandig Professionals en MKB'ers. Geschikt voor zowel ondernemers die net zijn gestart als ondernemers die al een tijdje bezig zijn. 

Elke sessie heeft een leuk onderwerp of thema. Dit kan variëren van het opstarten van een bedrijf tot aan presenteren en vinden van klanten tot aan belasting en verzekering. Om het beeldend te maken komen sprekers en ondernemers vertellen over hun ervaring.

Bijeenkomst donderdag 16 mei 2024

Je bent van harte welkom op donderdag 16 mei a.s. om 9.00 uur. Deelname is gratis, maar je moet je vooraf wel aanmelden via de ticketknop op deze pagina.

Het thema van deze bijeenkomst is: Duurzaamheid
Anne Dannenberg, ook wel bekend als de Groene Cheerleader, is jongeren ambassadeur duurzaamheid in de gemeente Rijssen-Holten. Anne zal ons meenemen in wat een vitaal en duurzaam leven is. Ook klimaatverandering komt aan bod: Wat zijn de gevolgen hiervan, wat betekent dit voor jou als individu of als organisatie en hoe kan jij het verschil maken?

Arjan Krijgsman
Arjan Krijgsman is ruim 7 jaar actief als zelfstandig ondernemer. Zijn bedrijf AK business Solutions biedt projectmanagement, training, organisatie- en procesoptimalisatie aan voor met name bedrijven in de technische sector. Daar zijn startende ondernemers bij, maar ook kleine en middelgrote bedrijven tot 150 medewerkers.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?