date 3 april 2020
coin € 15,50

Louise Korthals
Alles is er

Een performance om je vingers bij af te likken. In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Toch?

Louise Korthals won in 2011 het Amsterdams Kleinkunst Festival. Voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoud werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen. Samen met Dolf Jansen maakte ze in 2017 een oudejaarsconference. Alles is er is haar derde programma en unaniem lovend ontvangen.

Telegraaf – ‘Wat een kracht, wat een oer … een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort’

Volkskrant – ‘Bewondering aan het einde van de kolkende’

Parool – ‘Alles is er is de beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte’