Theater

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date zaterdag 6 november 2021
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater
coin Toegangsbewijs: € 17,50
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden.

Martine Sandifort
Namasteetjes - Een life-changing-experience-event!

Bent u op zoek naar geluk, rust en balans in uw leven? Wilt u eindelijk weer eens zorgeloos van het leven genieten? Dan moet u NIET bij Martine Sandifort zijn!

Met haar online-trainingen ‘Creëer je eigen crisis!’, ‘Het is wat het is!’ en ‘Ben je er nou nóg niet overheen’ heeft Martine Sandifort het afgelopen jaar al duizenden mensen naar de klote gecoacht. En met succes! ‘Ik ben sindsdien volledig de weg kwijt, fantastisch!’, ‘Geweldig, zo diep ben ik nog nooit gegaan!’ en ‘Martine heeft echt het slechtste in mij naar boven gehaald, ik ben haar zo dankbaar!’ zijn enkele reacties van vrouwelijke en mannelijke cliënten.

Nieuwsgierig? Kom ook naar Namasteetjes en laat Martine Sandofprt jouw Goeroecoach zijn! Wat krijgt u? Allerhande tips, tricks, gasten, oefeningen, geleide meditatie gegeven door haar hond Fiebie en natuurlijk wereldhits 'Namasté', 'Koffiebekerrrr' en 'Ik wil wel dood maar het lukt me maar niet!'.

Aarzel niet en gun uzelf Namasteeetjes! En daarna zal ook uw leven compleet veranderd zijn. Of niet.

Martine Sandiford kennen we als Dokter Corrie maar ook van Kopspijkers, Koefnoen, Klokhuis en cabaretvoorstellingen met Alex Klaasen en Remko Vrijdag.


LET OP: Mogelijk dient u bij de toegang een legitimatiebewijs en een QR-code te kunnen tonen in de Corona Check App. Dit is afhankelijk van de dan geldende maatregelen van de overheid. Check hiervoor vlak voor het evenement deze pagina.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?

15 oktober 2021
Lees meer

Steven Kazàn & Jamie

Theater