date zaterdag 9 april 2022
coin Toegangsbewijs: € 16,00

Max van den Burg
Cultureel Erfgoed

Geboren en getogen in het Eindhoven van de jaren ’80 is Max eigenlijk nooit helemaal los gekomen vannde witte sportsokken, frikadellen speciaal en foute synthesizerdeuntjes.

Hoezeer hij nu als man van de wereld ook z’n best doet om z’n hippe sneakers schoon te houden, zijn cultureel erfgoed trekt ‘m altijd weer met beide slippers terug op de modderige grond van zijn jeugd.

Cultureel Erfgoed is een dynamische en muzikale one-man-show, boordevol vreemde types, imitaties, absurde verhalen en rake persiflages over verandering en aanpassings(on)vermogen, waarmee Max u wederom geen moment gaat vervelen.

Max van den Burg (Eindhoven, 1971) maakt al sinds het winnen van de publieksprijs op het Camerettenfestival in 2008 op unieke wijze dynamisch, muzikaal en theatraal cabaret, vol op de lach, met een rauw randje.

LET OP: Mogelijk dient u bij de toegang een legitimatiebewijs en een QR-code te kunnen tonen in de Corona Check App. Dit is afhankelijk van de dan geldende maatregelen van de overheid. Check hiervoor vlak voor het evenement deze pagina.

27 november 2021

Amsterdams Kleinkunst Festival