MoefieKids

date woensdag 29 december 2021
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater - Film
coin Filmentree + Chips & Ranja in de pauze + Pannenkoek bij de Pannekoekenbakker Holten: € 7,50

Filmentree + Chips & Ranja in de pauze: € 6,00

Moefiekids: The Croods 2: A New Age

In hun zoektocht naar een nieuwe woonplek stuiten de Croods op een idyllisch, door muren omringd paradijs. Ze denken dat ze hier alles hebben om goed te kunnen leven, maar komen dan tot de ontdekking dat er al een andere familie woont: de Betermans.

Met hun luxe boomhut, geweldige uitvindingen en geavanceerde systemen om verse producten te verbouwen, zijn ze een stuk verder in de evolutie dan de Croods. Wanneer ze de Croods vragen om als eerste gasten in hun weelderige onderkomen te verblijven, ontstaan er al snel irritaties tussen de twee families, die bijna escaleren.

Dan dreigt er een nieuw gevaar en moeten de families hun onenigheden laten varen, hun krachten bundelen en hun veilige wereld binnen de muren verlaten om samen op avontuur te gaan.

Duur film: 95 minuten + pauze
Kijkwijzer: 6+
Taal: Nederlands gesproken

LET OP: Film begint om 14.00 u. zodat iedereen die dat wil nog een pannenkoek kan eten voor de mogelijke verplichte sluitingstijd van de Pannekoekenbakker om 17.00 u.