date zaterdag 10 december 2022
coin € 16,00

Nathalie Baartman
Snak

Jazeker, Nathalie Baartman heeft gesnakt. Op handen en voeten door het gras. Ze snakte naar het oude normaal. Naar de wereld zoals-ie was.

De in Borne geboren cabaretière wil het snakken graag met het Holtense publiek delen. Handzaam. Behapbaar. Hap snak. Niet om leeg te vreten. Om te hakken. Kaal en plat. Wel om iets achter te laten. Blauwblote lucht. Dat de mensen lied kunnen ademen. Een schaaltje dat rondgaat met hapjes grap. Een glas, een traan, een land gevuld met lach en zacht.

Nathalie Baartman is naast cabaretière ook columniste voor TC Tubantia, het blad Theatermaker en het radioprogramma Vroege Vogels.

Theaterkrant - ‘Daar staat een Twentse Brigitte Kaandorp op drieëndertig toeren. Nathalie Baartman is een uiterst originele cabaretière.’