date zaterdag 11 december 2021
coin Toegangsbewijs: € 15,50

Soundos
Comeback Kid (try out)

You love her or you hate her! Maar toch, niemand kan om haar heen. Dus daar is ze weer: Soundos El Ahmadi. Comedian. Actrice. Covergirl. Tafeldame. Roastkoningin. Luis in de pels van racisten en populisten. Dictator van haar eigen Instagram. Finalist van Wie is de mol en Expeditie Robinson. De eerste Nederlandse vrouw met een Netflix Special.

Harder werken, zichzelf blijven en nóg beter worden, dat is wat ze doet. Vallen en weer opstaan. Altijd. En ze gaat met twee middelvingers in de lucht door het leven.

Na haar door het publiek en de pers hooggewaardeerde voorstelling ‘Niets te verliezen’ komt Soundos terug naar het theater met Comeback Kid. En geef het maar gewoon toe: You love her!

NRC: ’Soundos is een krachtige persoonlijkheid, wen er maar aan’

LET OP: Mogelijk dient u bij de toegang een legitimatiebewijs en een QR-code te kunnen tonen in de Corona Check App. Dit is afhankelijk van de dan geldende maatregelen van de overheid. Check hiervoor vlak voor het evenement deze pagina.