date vrijdag 18 maart 2022
coin Toegangsbewijs: € 16,00

Steven Brunswijk
Wat een man kan, kan ik ook

Sinds het begin van de mensheid wordt het vrouwelijk geslacht als ‘zwakker’ gezien. Maar niets is minder waar! Steven Brunswijk heeft geleerd van verschillende powervrouwen in zijn leven. Denk aan zijn moeder en zijn vrouw. Een vrouw kan heel veel dingen ook veel beter dan een man. MAAR NIET ALLES!

En daar wringt ook gelijk de schoen. Die eeuwige discussies over het autorijden en het kunnen multitasken, ’zwanger zijn doet pijn en dat zou een man nooit aan kunnen’. Ja, dat weet Steven nu onderhand wel…En ja, ook mannen kunnen echt ziek zijn. En nee, ze hebben dan niet de ‘mannengriep’.

Mannen zijn beter in dingen en vrouwen zijn weer beter in andere dingen. En dat is ook helemaal niet erg. Maar er zijn een hoop vrouwen die koste wat kost alles, maar dan ook écht alles beter willen kunnen dan een man. Alles Steven? Ja alles…

Steven Brunswijk is een Nederlands cabaretier en presentator. Zijn eerste filmpje ‘Gewoon Betalen’ werd een hit op Dumpert en is meer dan 500.000 keer bekeken.

LET OP: Mogelijk dient u bij de toegang een legitimatiebewijs en een QR-code te kunnen tonen in de Corona Check App. Dit is afhankelijk van de dan geldende maatregelen van de overheid. Check hiervoor vlak voor het evenement deze pagina.