Theater

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date vrijdag 28 oktober 2022
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater
coin € 16,00
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden.

Thijs Kemperink
Halverwege - Try out

We hebben hem al vaak in ons theater mogen ontvangen; de in Twente geboren en getogen Thijs Kemperink. Stap voor stap heeft hij zich opgewerkt binnen het cabaretlandschap. Inmiddels heeft Thijs met zijn verhalende cabaretprogramma’s en herkenbare stijl een groot publiek aan zich weten te binden. En die verhalen gaan door, want Thijs is halverwege. Zo denkt hij zelf.

 

Thijs is 40 geworden. En hij hoopt op de levensroute van luiers tot luiers ongeveer halverwege te zijn. Maar voordat hij aan de volgende 40 jaar begint, wil hij samen met zijn publiek in Holten eerst de eerste 40 jaar evalueren. Er zijn genoeg mensen die ongevraagd hun ongezouten mening geven over hem. Maar dat doet Thijs toch liever zelf!

 

Wat is dan de conclusie? Gaat hij verder op dezelfde manier of moet het toch anders? Heeft hij nog dromen of is hij tevreden met wie hij is en zoals het gaat?

 

Wat Thijs in ieder geval al wel weet; het is nog geen tijd voor een cabrio, een groene broek en een 20-jarige stagiaire. Al rijdt hij wel in een SUV, want dan hoeft hij niet zo laag in te stappen.

Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?

23 september 2022
Lees meer

Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers

Theater
6 april 2023
Lees meer

Karin Bloemen en Cor Bakker

Theater