date zaterdag 20 november 2021
coin Toegangsbewijs: € 17,00

Thijs Kemperink
Herboren

Na vijf succesvolle avondvullende theaterprogramma’s is het tijd voor een nieuwe stap; de nieuwjaarsconference!

Thijs is een positieve jongen. Maar het afgelopen jaar had veel dieptepunten. Niet alleen vanwege de coronacrisis, maar ook op persoonlijk vlak. Echter, zonder die dieptepunten geen licht aan het eind van de tunnel, zonder nacht geen prachtige zonsopgang. Dus treedt Thijs het nieuwe jaar herboren tegemoet met frisse energie, ongenadig veel grappen en een grote brok positiviteit. Simpelweg omdat hij daarvoor kiest!

Zet u zich schrap voor een spervuur aan grappen. Over 2021, maar vooral ook over wat 2022 gaat brengen volgens deze eigenzinnige Tukker.

Theaterkrant - 'Kemperink houdt een goede balans tussen inzichten en gein'

Cabaret.nl - 'Hij acteert uitstekend en imiteert op vakkundige wijze diverse dialecten, waarbij uiteraard het Twents voor hilarische momenten zorgt'

LET OP: Mogelijk dient u bij de toegang een legitimatiebewijs en een QR-code te kunnen tonen in de Corona Check App. Dit is afhankelijk van de dan geldende maatregelen van de overheid. Check hiervoor vlak voor het evenement deze pagina.