Lezing

Georganiseerd door:

Holtengroep

date vrijdag 31 januari 2020
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Zaal 3
coin Ticket incl. pauzedrankje: € 12,00
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden (9.00 tot 17.00 uur).

Erna Rensen
Psychometrie

We hebben allemaal onze vijf fysieke zintuigen. Met deze vijf zintuigen nemen we de fysieke wereld om ons heen waar. Onze zintuigen hebben een begin en een eind. Ze zijn stoffelijk en hebben dan ook de beperking om alleen de stoffelijke, materiële wereld waar te nemen.

Erna Rensen heeft het vermogen om meer waar te nemen dan alleen de stoffelijke en materiële wereld. Zij kan contact maken met deze niet-materiële wereld (of energie) en weet dit te ‘vertalen’ in een persoonlijke boodschap, tijdens een van de georganiseerde psychometrie sessies.

Wat kun je van een psychometrie sessie verwachten? Door middel van een persoon, een persoonlijk voorwerp of een foto van een dierbaar overledene stemt Erna zich af op de bijbehorende energie. Van daaruit ontvangt ze inspiratie door middel van een ingeving, een idee, het horen van muziek, het zien van beelden, het voelen van lichamelijke sensaties en/of pijnen, het horen van woorden, het voeren van gesprekken enzovoort. Deze inspiratie zet Erna om in een boodschap die ze over brengt naar degene voor wie het bedoeld is. Neem je een voorwerp of een foto mee van iemand anders dan jezelf en die persoon is nog in leven, dan dien je vooraf eerst toestemming aan diegene te vragen. Dit in verband met de privacy.

Toevoeging: Voor deze avond mag u een voorwerp of een foto meenemen van een dierbare of dierbaar overledene.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?