Martijn Koning

Tijd: 20:00
Prijs: € 15,50

Oudejaarsconference RTL4 (try-out)

Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit. Wie een avondje onbekommerd wil lachen zit deze zaterdag helemaal goed. Martijn Koning gaat het jaar 2019 te lijf zoals alleen hij dat kan: met een onstuimige energie, denderend door de gebeurtenissen van het afgelopen jaar, porrend, uitdagend en van de hak op de tak.

Wat het Holtense publiek kan verwachten? Een stier door de porseleinkast, de actualiteit als rode lap. Veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning.

RTL4 zendt de Oudejaarsconference van Martijn Koning uit op dinsdag 31 december 2019.

De pers over Martijn Koning:

NRC – ‘Binnen het genre van de stand-up staat Koning aan de top’

Trouw – ‘Koning is een meester in het vinden van humor in alledaagse situaties’

AD – ‘Martijn Koning verheft slap geouwehoer over de tergende alledaagsheid der dingen dikwijls tot kunst’

Parool – ‘Hij snapt dat het uitvergroten van je eigen mankementen vrijwel altijd op de lachspieren werkt’