Piepschuim

Plaats:Kulturhus Theater
Tijd: 20:00
Prijs: € 15,50
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden

Grote Woorden

Grote Woorden is het 247e programma van PIEPSCHUIM en meteen het allerbeste. Grote Woorden combineert op een UNIEKE wijze ALLE theaterdisciplines tot een ONGELOOFLIJKE show met een maatschappelijke relevantie die zijn weerga niet kent. NOOIT eerder heeft een voorstelling zoveel stof doen opwaaien.

NOOIT eerder was een voorstelling zo veelzeggend. Nog NOOIT heeft een voorstelling zoveel ongeloof gegenereerd. En nog NOOIT is een show zo omarmd door het grote publiek!

Kortom: Nooit eerder was er een voorstelling die IEDEREEN MOET ZIEN. Punt.

Maakt het eigenlijk uit of het waar is wat hier staat? Als u het bovenstaande moet geloven, kunt u grote woorden verwachten. Maar waarschijnlijk is dat niet waar. Net zoals dit zeker niet waar is.

Trouw – ‘Liedjes, die muzikaal zeer variëren en vaak mooi van taal zijn’

Cabaret – ‘Een boodschap die ontnuchterend binnenkomt….Het publiek wordt er even stil van’