René van Meurs

Plaats:Kulturhus Theater
Tijd: 20:00
Prijs: € 14,00
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden

Ik beloof niks

René van Meurs heeft de afgelopen tijd weer van alles meegemaakt. En daarover wil hij in Holten heel graag komen vertellen. Dingen die hij echt moet delen en dingen waarvan hij vindt dat de Holtenaren ze echt moeten horen.

Het zou zomaar een avond vol mooie verhalen, rake grappen en een flink tempo kunnen worden, maar……hij belooft niks. Oh, en misschien dat hij toch een stevig potje zal improviseren. Althans, het zóu kunnen. Dat ligt namelijk ook een beetje aan het Holtense publiek. Je maakt zo’n avond tenslotte samen, nietwaar? In principe is René van Meurs van plan om exact te doen wat je van een heerlijk avondje cabaretteketet zou mogen verwachten. Het wordt dan ook echt tijd voor een open vizier, oprechte verbazing en elkaar beter leren kennen. Laten we in ieder geval één ding afspreken: iedereen op tijd in het theater, doet René de rest. Dat is dan bij deze zijn laatste belofte.