Theater

Georganiseerd door:

Kulturhus Holten

date zaterdag 5 februari 2022
date 20:00 uur
date Kulturhus Holten - Reggeborgh Theater
coin Toegangsbewijs: € 15,50
Geannuleerd

Glasboer
Tot straks!

LET OP: Helaas kan deze voorstelling niet doorgaan i.v.m. het feit dat we nog 1,5 meter afstand moeten houden in het theater. Iedereen die een kaartje heeft gekocht zal hierover persoonlijk geinformeerd worden en het geld zal teruggestort worden.


Tot Straks! is een muzikaal theatrale voorstelling over een koelkast. Tot nu toe kende Gabriëlle alleen de relatiecrisis. Terwijl ze zich buigt over de groentela van haar leven, blijkt opeens de wereld in een ander daglicht te staan.


In deze voorstelling gaat Glasboer op zoek naar voorspelbaarheid. Wat als zelfs de tekst en de melodie niet meer vastliggen? Dan heb je het publiek harder nodig dan ooit. Tot straks!

Gabriëlle speelde met cabaretgroep ‘Vrouw Holland’ 20 jaar lang in de Nederlandse theaters. Ook in Holten heeft ze meerdere keren op de planken gestaan. Haar muzikaal begeleider, Robert van der Tol heeft onder meer gewerkt voor Dogtroep, NNT, Peergroup en Vis à Vis.


LET OP: Mogelijk dient u bij de toegang een legitimatiebewijs en een QR-code te kunnen tonen in de Corona Check App. Dit is afhankelijk van de dan geldende maatregelen van de overheid. Check hiervoor vlak voor het evenement deze pagina.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?

23 september 2022
Lees meer

Goeie Tukkers zijn geen Motherfuckers

Theater