Holtense Kwis 2022

De Waxmeisters voor de tweede keer op rij winnaar van Holtense Kwis!

Zaterdag 7 januari was het eindelijk zo ver. In een gezellig druk Kulturhus vond de uitslagenavond van de Holtense Kwis 2022 plaats. Alle teams waren welkom en zaten door het hele gebouw. Door verschillende schermen konden alle teams zien wie er met de welbekende trofee, de grote uil, naar huis zou gaan. De presentatie van de avond was in handen van Erik Rensen en Mieke Urff. Zij gaven antwoorden op vragen, vertelden welk teams de verschillende categorieën het best gemaakt hadden en lieten de uitslag zien van team 63 tot 1.

Uiteindelijk bleven er drie teams over: Babyloniërs, De Waxmeisters en Kappl. De uitreiking werd gedaan door oud burgemeester Hofland, die zelf ook mee had gedaan aan de Holtense Kwis. Hofland maakt het tijdens de uitreiking spannend, want hij begon met plek 2, team Kappl met 751 punten. Met 800 punten hebben De Waxmeisters duidelijk gewonnen, waarna zij met het hele team op het podium de uil in ontvangst mochten nemen. De Babyloniërs zijn op een verdiende derde plek terecht gekomen met 745 punten. De uil gaat dus weer een jaar mee met de Waxmeisters, zij wisten in 2019 de uil ook al te veroveren.

Na de prijsuitreiking bleven de teams nog gezellig na kletsen, werd er nog druk gediscussieerd over de verschillende antwoorden en moesten de de punten nog even nageteld worden.Uitslagen Holtense Kwis 2022