Inschrijving is geopend!

Holtense Kwis 2022

Op zaterdag 5 november om 00.01 is de inschrijving voor de Holtense Kwis 2022 gestart! Teams van bij voorkeur tussen 12 en 20 personen kunnen zich HIER opgeven. Dit jaar is er plek voor maximaal 90 teams. Gezien het enthousiasme bij voorgaande edities, verwacht de organisatie dat het maximum snel wordt bereikt.

27 december: Kwisavond
De kwisavond op 27 december start om 18:45 uur met een briefing voor de teamcaptains in het Reggeborgh Theater in het Kulturhus. Daarna volgt een avond vol vragen en opdrachten maken.

Inschrijfgeld

Het inschrijfgeld bedraagt 50 euro per team. Het kwisboek zal op de kwisavond vanaf 19.00 u. als pdf voor iedereen te downloaden zijn. We kunnen er ook voor zorgen dat er een of meerdere gedrukte en ingebonden kwisboeken voor je team klaar liggen in het Kulturhus. Deze kun je vooraf - samen met je inschrijving - bestellen voor 10 euro per stuk.

7 januari: Uitslagenavond - Kies zelf je teamtafel
De gezellige uitslagenavond vindt plaats op zaterdag 7 januari 2023 vanaf 19:30 uur in het Kulturhus. Via beeldschermen door het hele gebouw kun je onder het genot van een drankje en een oliebol zien wie er als grote winnaar met de wisseltroffee vandoor gaat.

Tijdens de uitslagenavond heeft elk team een eigen tafel in het Kulturhus. Bij het inschrijven kun je zelf een tafel kiezen.

Let op: Deze optie is niet beschikbaar bij inschrijven via een mobiele telefoon, dan kiest het systeem zelf een tafel voor je uit.