Workshop

Georganiseerd door:

Meet in Kulturhus Holten

date donderdag 4 april 2024
date 09:00 uur
date Kulturhus Holten - Meet in Plaza
coin Deelname: € 0,00
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden (9.00 tot 17.00 uur).

Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers

Arjan Krijgsman, eigenaar van AK business Solutions, organiseert een reeks gratis bijeenkomsten voor (startende) ondernemers. Lef, geduld en doorzettingsvermogen, je hebt het allemaal nodig als ondernemer.

Iedere eerste donderdag van de maand ben je van 9.00 tot 11.30 uur welkom. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, informatief en inspirerend waarbij er ruimte is voor netwerken, vragen stellen en elkaar helpen. 
Interessant voor Zelfstandig Professionals en MKB'ers. Geschikt voor zowel ondernemers die net zijn gestart als ondernemers die al een tijdje bezig zijn. 

Elke sessie heeft een leuk onderwerp of thema. Dit kan variëren van het opstarten van een bedrijf tot aan presenteren en vinden van klanten tot aan belasting en verzekering. Om het beeldend te maken komen sprekers en ondernemers vertellen over hun ervaring.

Bijeenkomst op donderdag 4 april 2024
Je bent van harte welkom op donderdag 4 april a.s. om 9.00 uur. Deelname is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden via de ticketknop op deze pagina.

Het thema tijdens deze bijeenkomst is: Financiering van je onderneming
Richard Buitink van Credion is financieringsadviseur voor MKB bedrijven, een klankbord en sparringpartner voor ondernemers met financiële en financieringsvraagstukken. Richard gaat ons meer hierover vertellen.

Arjan Krijgsman
Arjan Krijgsman is ruim 7 jaar actief als zelfstandig ondernemer. Zijn bedrijf AK business Solutions biedt projectmanagement, training, organisatie- en procesoptimalisatie aan voor met name bedrijven in de technische sector. Daar zijn startende ondernemers bij, maar ook kleine en middelgrote bedrijven tot 150 medewerkers.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?

16 mei 2024
Lees meer

Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers

Workshop
6 juni 2024
Lees meer

Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers

Workshop