Workshop

Georganiseerd door:

Meet in Kulturhus Holten

date donderdag 6 juni 2024
date 09:00 uur
date Kulturhus Holten - Meet in Plaza
coin Deelname: € 0,00
Bestel tickets
Tickets via deze site of bij het Infopunt in het Kulturhus tijdens openingstijden (9.00 tot 17.00 uur).

Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers

Arjan Krijgsman, eigenaar van AK business Solutions, organiseert een reeks gratis bijeenkomsten voor (startende) ondernemers. Lef, geduld en doorzettingsvermogen, je hebt het allemaal nodig als ondernemer.

Iedere eerste donderdag van de maand ben je van 8.30 tot 10.30 uur welkom. De bijeenkomsten zijn laagdrempelig, informatief en inspirerend waarbij er ruimte is voor netwerken, vragen stellen en elkaar helpen. 
Interessant voor Zelfstandig Professionals en MKB'ers. Geschikt voor zowel ondernemers die net zijn gestart als ondernemers die al een tijdje bezig zijn. 

Elke sessie heeft een leuk onderwerp of thema. Dit kan variëren van het opstarten van een bedrijf tot aan presenteren en vinden van klanten tot aan belasting en verzekering. Om het beeldend te maken komen sprekers en ondernemers vertellen over hun ervaring.

Bijeenkomst op donderdag 6 juni 2024
Je bent van harte welkom op donderdag 6 juni a.s. om 8.30 uur. Deelname is gratis, maar je moet je wel vooraf aanmelden via de ticketknop op deze pagina.

Het thema van deze bijeenkomst is: Commercie en Klantcontact
Onze gastspreker is Jan Rouweler. Met zijn bedrijf Spoer training & advies traint en begeleidt hij iedereen die wil groeien op het gebied van commercie, leiderschap of persoonlijke ontwikkeling. Hij zal ons tips en adviezen geven over hoe je het proces aanpakt van het eerste klantcontact tot het sluiten van de opdracht.

Arjan Krijgsman
Arjan Krijgsman is ruim 7 jaar actief als zelfstandig ondernemer. Zijn bedrijf AK business Solutions biedt projectmanagement, training, organisatie- en procesoptimalisatie aan voor met name bedrijven in de technische sector. Daar zijn startende ondernemers bij, maar ook kleine en middelgrote bedrijven tot 150 medewerkers.
Terug naar overzicht

Misschien ook interessant?

4 juli 2024
Lees meer

Kennis & Inspiratiesessies voor Ondernemers

Workshop