Beheer mijn reserveringen
marker Zoek en boek

Eten en drinken

Voor het slagen van je bijeenkomst is de kwaliteit van de horeca van essentiële betekenis. Bij elke standaard reservering is het onbeperkt gebruik van onze self service bar inbegrepen. Hier haal je heerlijke verse bonen koffie, diverse soorten thee en gekoeld water en limonade.

Daarnaast bieden wij in samenwerking met Grand Cafe Tastoe (de horecagelegenheid in het Kulturhus) en diverse externe catering partners een standaard pakket aan aanvullende mogelijkheden. Variërend van een plak bakkerscake bij de koffie tot een uitgebreide lunch of diner.

Zowel in restaurant Tastoe als op de Meet in Plaza is een bar en een keuken aanwezig, zodat we je gezelschap op vele manieren culinair kunnen verwennen.

We denken graag met je mee om samen tot een passend aanbod te komen.

Altijd verse koffie

Bij elke boeking is het onbeperkt gebruik van onze verse bonen machines inbegrepen. Deze zijn gevuld met kwaliteits koffiebonen van Smit&Dorlas. 

De machines zijn voorzien van een aparte uitloop voor theewater.

KRNWTR+ Watertap

Bij een reservering kun je altijd onbeperkt gebruik maken van onze KRNWTR+ tap. We maken gebruik van het Holtense kraanwater, maar het wordt extra gefilterd en gekoeld. Optioneel kun je bubbels of één van de drie natuurlijke siropen toevoegen. Zo geniet je van heerlijk water, zonder de bijsmaak van onnodig afval en transport.

Borrel, lunch of diner op de Meet in Plaza

De centrale Meet in Plaza is voorzien van een bar en een keuken, waardoor wij hier met hulp van lokale horecapartijen onder andere borrels, lunches, diners kunnen verzorgen. Van een simpel broodje tot een hoogwaardig vijfgangen diner. U vraagt, wij draaien!

Tastoe Tap&Tafelen

Tastoe is het restaurant in het Kulturhus waar je te allen tijde terecht kunt voor een hapje en een drankje. Ook grotere groepen zijn zeer welkom, maar dan is reserveren vooraf wenselijk. Dat kan allemaal via ons geregeld worden.
Meet in Kulturhus Holten is mede mogelijk gemaakt door: