marker Zoek en boek

Wat is Seats2Meet?

Wij zijn er trots op dat wij een Seats2Meet locatie zijn, want bij Seats2Meet hanteren ze een bijzonder businessmodel dat perfect bij het Kulturhus Holten past. 

Bij Seat2Meet zijn sociaal- en monetair kapitaal in evenwicht. Dat gebeurt omdat we coworkers de mogelijkheid geven om te ‘betalen’ voor hun werkplek met hun bereidheid tot het delen van kennis. Er is op de locaties ook nog steeds ‘monetair kapitaal’, want voor het boeken van bijvoorbeeld een vergaderzaal betaal je gewoon met euro’s.

Door de manier van werken en het ‘betalen’ met kennis, oftewel sociaal kapitaal, zijn coworkers intrinsiek betrokken bij Seats2meet. Ze delen ons verhaal daarom graag. En zijn daardoor onze ambassadeurs. Bijkomend voordeel van sociaal kapitaal? Seats2Meet locaties werken als een magneet. Bezoekers weten dat je er de kans hebt om kennis te delen en nieuwe mensen te ontmoeten. Sociaal kapitaal zorgt er dus voor dat het Kulturhus, het dorp Holten en jouw business bruist en bloeit!

Tel daarbij op dat wij gebruik kunnen maken van de zeer gebruiksvriendelijke en flexibele software van Seats2Meet. Hiermee kun je heel gemakkelijk online ruimten bij ons boeken en je reserveringen beheren, maar bijvoorbeeld ook je hybride vergaderingen regelen en gemakkelijk in contact komen met andere professionals.

Meet in Kulturhus Holten is mede mogelijk gemaakt door: