marker Zoek en boek

Overige informatie

We proberen het boeken van een ruimte zo makkelijk en flexibel mogelijk voor je te maken. Maar het is wel handig als je het onderstaande alvast weet.

Voor het gebruik van een gratis flexwerkplekken is het wel van belang dat je van te voren via onze website een plekje reserveert. Dan weet je ook direct of er plaats is. Dit kan bij wijze van spreke nog een minuut van te voren via je mobiele telefoon.

Voor vrijwilligersorganisaties hanteren wij gunstige tarieven. Informeer bij ons of je voldoet aan de criteria voordat je een reservering plaatst!

Voor standaard reserveringen die online gemaakt zijn (waar dus nog geen tijd van medewekers van het Kulturhus Holten aan is besteed) en waarvoor het Kulturhus Holten geen speciale inkoop van bijvoorbeeld horecaproducten of inhuur van materialen of personeel heeft hoeven te doen, geldt dat wijzigingen of annuleringen tot 24 uur voor aanvang van de reservering kosteloos kunnen worden gedaan. Dit kan alleen kosteloos indien deze annulering via de online portal wordt gedaan.

Voor alle overige annuleringen geldt de volgende regeling:

  • Annulering meer dan 6 maand van te voren: geen annuleringskosten.
  • Annulering 6 tot 3 maanden van te voren: 10% van de reserveringswaarde dient betaald te worden.
  • Annulering 3 tot 2 maanden van te voren: 15% van de reserveringswaarde dient betaald te worden.
  • Annulering 2 tot 1 maand van te voren: 35% van de reserveringswaarde dient betaald te worden.
  • Annulering 1 maand tot 14 dagen van te voren: 60% van de reserveringswaarde dient betaald te worden.
  • Annulering 14 tot 7 dagen van te voren: 85% van de reserveringswaarde dient betaald te worden.
  • Annulering 7 dagen of minder van te voren: 100% van de reserveringswaarde dient betaald te worden.

Het gebruik van onze voorzieningen buiten de reguliere openingstijden van het Kulturhus (werkdagen van 8.30 tot 23.00 uur en zaterdag van 9.00 tot 13.00 uur) is bijna altijd mogelijk. Neem daarvoor even contact op met ons. Wel zullen we dan uren van de concierge in rekening moeten brengen.

Wie bieden de service om tickets voor je evenement te verkopen via ons systeem. Dit is verplicht als je bij ons een evenement organiseert met publieke ticketverkoop. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Het is niet toegestaan om eigen consumpties in het Kulturhus Holten te nuttigen zonder voorafgaande toestemming van een medewerker van de afdeling Meet in Kulturhus Holten.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing. Deze liggen bij ons ter inzage en worden op verzoek kosteloos toegezonden. De UVH zijn bindend voor iedereen die van onze diensten gebruik maakt.
Meet in Kulturhus Holten is mede mogelijk gemaakt door: