marker Zoek en boek

Wij zoeken een bedrijfsleider!

Meet in Kulturhus Holten is enkele maanden geleden in gebruik genomen. Het is de ideale plek voor flexwerken, netwerken, studeren, ontmoetingen, diverse evenementen, vergaderingen, trainingen en presentaties.

Meet in bestaat uit een centrale 'plaza' en aangrenzende ruimten voor bijeenkomsten tot 204 personen. Van flexibele kantoorruimte en vergaderzalen tot een theaterzaal. Alle ruimtes zijn voorzien van de modernste presentatie- en videoconferencing apparatuur. In de centrale ruimte zijn gratis flexwerkplekken beschikbaar. Deze ruimte is ook zeer geschikt voor ontvangsten, pauzes, borrels, lunches en dergelijke.

Wij zijn een Seats2Meet locatie geworden. Dit heeft een aantal bijzondere kenmerken. Zo kan men bijna altijd een plek bij ons vinden om te werken of studeren. Er is snel internet en de koffie staat altijd klaar. De gebruiker betaalt hier niet met euro's maar met ‘sociaal kapitaal’; de bereidheid om andere professionals of studenten te ontmoeten en kennis en netwerk met elkaar te delen. Alles is erop gericht om toevallige ontmoetingen te stimuleren. Hieruit kunnen nieuwe initiatieven en ideeën voortvloeien, waarmee we Holten en omgeving nog vitaler maken! Daarnaast maken we gebruik van de software van Seats2Meet. Deze maakt het onder andere heel eenvoudig voor klanten om online een ruimte en aanvullende voorzieningen te boeken of deze boeking te wijzigen.

In de afgelopen maanden hebben we deze nieuwe voorziening al stevig neergezet en ondanks dat we nog weinig reclame hebben gemaakt, is de animo en het enthousiasme van onze klanten groot. Maar er moet ook nog veel geregeld en verbeterd worden in onze bedrijfsprocessen en het vormgeven van het productaanbod. En bovendien is er nog volop ruimte om te groeien. Dus ook qua marketing en sales is er nog veel te behalen.

Om die ambitie te realiseren zoeken we liefst per direct, maar uiterlijk per 1 maart een enthousiaste

Bedrijfsleider Meet in Kulturhus Holten

16-20 uur per week (in overleg in te delen)

Functieprofiel

• MBO/HBO-niveau.
  • Ervaring in de horeca / zalenverhuur is een pré maar niet noodzakelijk. Je persoonlijke vaardigheden vinden wij belangrijker.
  • Je hebt een zeer goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel schriftelijke als mondeling.
  • Je bent een 'outgoing' persoon. Je bent de gastheer/vrouw van dit bedrijfsonderdeel en het gezicht van de Meet in afdeling. Je bent niet bang om potentiële nieuwe klanten actief te benaderen en proberen binnen te halen. Je vindt het ook leuk om daarvoor te netwerken.
  • In het Kulturhus heb je met heel veel verschillende mensen en organisaties te maken. Dat maakt het werk leuk en afwisselend, het is soms ook een uitdaging. Jij bent er goed in om je in al die verschillende mensen te verplaatsen en er effectief mee om te gaan.
  • Je bent punctueel bij het opstellen van offertes en het maken van afspraken. Je kunt goed organiseren en met mensen omgaan, zodat de klant een optimale ervaring heeft en de interne bedrijfsprocessen gesmeerd lopen.
  • Je kijkt continu kritisch naar wat er beter kan en neemt zelf het initiatief om die verbeteringen door te voeren.

Taakomschrijving

Bedrijfsvoering Meet in
Je hoofdtaak is om de dagelijkse gang van zaken van Meet in Kulturhus Holten optimaal te laten verlopen, zodat onze gasten een geweldige ervaring hebben. Hierbij werk je goed samen met interne afdelingen van het Kulturhus en externe leveranciers (met name cateraars).

Sales
Een belangrijk onderdeel van je taken bestaat uit het opstellen van offertes. De eenvoudige aanvragen proberen we zoveel mogelijk te automatiseren, zodat jij je vooral bezig kunt houden met het uitwerken van voorstellen voor maatwerk events. Daarnaast benader je actief potentiele klanten en zorg je dat je relevante netwerken opbouwt en onderhoudt.

Marketing
Samen met onze marketing medewerker en de manager van het Kulturhus denk je actief mee over de marketing. Je denkt continu na over wie je doelgroepen zijn en hoe je daar de producten, prijzen en promotie op afstemt. De vrijwilligersclub uit het dorp is daarbij net zo belangrijk als het grote bedrijf dat een congres organiseert.

Programmering
Belangrijke doelgroepen zijn de zelfstandig professionals en studenten die bij ons komen flexwerken. Voor hen organiseer je een aantal events per jaar, zoals bijvoorbeeld netwerklunches in combinatie met een spreker.

Coordinatie/aansturing Infopunt
Het Infopunt wordt gedraaid door een groep vrijwilligers. Zij spelen o.a. een belangrijke rol bij het eerste contact dat mensen hebben met het Kulturhus en in veel gevallen heeft dat betrekking op de zalen en flexwerkplekken. Jij zorgt ervoor dat dit goed functioneert.

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt een arbeidsovereenkomst aangeboden van tussen de 16 en 20 uur per week. In eerste instantie voor een half jaar jaar met uitzicht op een vast dienst verband. De verdeling van de uren over de week en de verhouding thuis/op locatie werken bepalen we in onderling overleg.

De functie is ingeschaald in schaal 7 van de CAO Sociaal Werk. Bij een voltijds dienstverband (36 uur) bedraagt het salaris minimaal € 2615 en maximaal € 3653 per maand. Daarnaast ontvang je vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (13e maand).

Interesse?

Mail dan uiterlijk vrijdag 20 januari een sollicitatiebrief incl. CV naar Kulturhus Holten t.a.v. Jeroen de Kok (manager Kulturhus Holten) via jeroen.de.kok@kulturhusholten.nl

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust even een mailtje naar hetzelfde adres.
Meet in Kulturhus Holten is mede mogelijk gemaakt door: