Anne Knappstein

Anne speelt al vanaf haar tiende jaar cello en wilde niets liever dan in een groot symfonie orkest spelen. Die droom kwam uit, sinds 1994 is ze lid van Phion (Orkest voor Gelderland en Overijssel) in Enschede.

“De cello is heel veelzijdig, omdat het een basinstrument is, maar ook een melodie-instrument. In het orkest speel je die heerlijke warme lage stem, maar ook soms opeens een prachtige melodie. In films komt eigenlijk altijd een cellomelodie als het heel dramatisch is!”

In haar lessen maakt Anne zoveel mogelijk gebruik van haar eigen fantasie. Iedere leerling is anders, dus ieder krijgt zijn eigen aanpak. Zo heeft ze bijvoorbeeld een boekje ontwikkeld met oefeningen voor kinderen met dyslexie. Samenspelen en met CD spelen zijn een vast onderdeel van de les. Dit allemaal om ontspannen en met veel plezier met muziek bezig te zijn.

Leuk om te weten
Anne is actief als producent van Concerten voor iedereen! In samenwerking met het Parkgebouw Rijssen en de Muziekschool Rijssen bedenkt ze projecten die alle mensen uit de samenleving raken. Van een groot concert in een fabriekshal en vertelconcerten op de basisschool, tot kinderliedjes spelen voor mensen met een beperking.

Anne Knappstein biedt de volgende cursussen aan:

Contactformulier MOC

Werkt voor:

Anne geeft les in Holten op

  • Dinsdagavond
  • Andere tijden in overleg


Lesgeld

  • t/m 17 jaar: € 15,- per les van 25 minuten
  • v.a. 18 jaar: € 20,- per les van 25 minuten
  • proefles: gratis
  • maatwerk is mogelijk!

Contactgegevens

Anne is te bereiken via:
E: moc@mocholten.nl
T: (06) 53 64 14 13

Je kunt ook het contactformulier op deze pagina invullen.