DJ-ing

Krijg jij een kick van muziek draaien en zie jij jouw toekomst in de dance-scene? Tijd om daar meer mee te doen. Meld je dan aan voor de cursus DJ. Een DJ cursus volgen is namelijk de snelste en beste manier om de basis goed onder de knie te krijgen en is dus een goede en slimme keus.

David Guetta, Afrojack, Armin van Buuren, Tiësto…deze wereldberoemde dj's maken muziek. Ze zijn bekend geworden door hun eigen tracks. Met de computer. Bij de cursus DJ ga jij leren wat je met de computer kunt doen zodat ook jij je eigen muziek kunt gaan maken. Tijdens de lessen leer je de basics van het draaien en ontwikkel je stap voor stapje skills onder begeleiding van een professionele DJ. Hoe gebruik je alle knoppen op de dj-set? Je leert de betekenis en het gebruik van alle functies kennen.

We gaan aan de slag met tracks die jij tof vindt. Je leert handmatig mixen op de Pioneer CDJ’s, maar ook hoe je effecten, loops en cues het beste toepast. In deze cursus is het verder ook vooral een kwestie van alles uitproberen en er op los experimenteren!

Deze cursus wordt aangeboden door: