Michiel Butterhoff

Michiel Butterhoff is drumdocent bij HMV Holten en bij het MOC in Holten.

Al 12,5 jaar is hij actief als instructeur van de (jeugd)drumband van HMV, naast dat hij daar ook drumdocent is. “Het is geweldig om de kinderen weer elke week iets nieuws te leren en de passie te zien waarmee de leerlingen thuis oefenen”. Daarnaast is Michiel sinds februari 2022 ook drumdocent bij het MOC, waar jij je eigen weg kan kiezen in het slagwerk. Denk bijvoorbeeld aan speciale muziekstijlen zoals pop, rock en latin.

Het grote verschil tussen de lessen bij HMV en MOC? Bij het HMV wordt er naartoe gewerkt om uiteindelijk te gaan musiceren in de Drumband of het Orkest. Bij het MOC kun je je eigen weg kiezen in het slagwerk en zijn de mogelijkheden oneindig. Wil je dus een les bij Michiel proberen? Vul dan onderstaand contactformulier van het MOC in als je les wil in het slagwerk. Heb je de ambitie om te gaan musiceren in de drumband of het orkest, vul dan het contactformulier van HMV in.

Michiel studeerde aan het conservatorium in Enschede en is inmiddels al 20 jaar drumdocent. Daarnaast kan je hem kennen van de band “The Euros” die door Nederland en Buitenland tourt, met als hoogtepunten Hongkong, Afghanistan en Dubai. 

Michiel Butterhoff biedt de volgende cursussen aan:

Contactformulier MOC

Contactformulier H.M.V.

Werkt voor:

Michiel geeft les bij HMV in Holten op:

  • Dinsdagmiddag
  • Woensdagmiddag
Alle lessen en repetities van HMV vinden plaats in het verenigingsgebouw van H.M.V. aan de Dorpsstraat 24d. 

Lesgeld en contributie H.M.V.

Kijk voor de meest actuele tarieven op de website van H.M.V


Contactgegevens MOC

Michiel is te bereiken via:
E: moc@mocholten.nl

Je kunt ook het contactformulier op deze pagina invullen.

Contactgegevens HMV

Michiel is te bereiken via:
E: info@hmv-holten.nl

Je kunt ook het contactformulier op deze pagina invullen.