Nieuw seizoen 2024-2025

Het programma van theaterseizoen 2024 – 2025 is bekend! Bekijk onderaan deze pagina de brochure en maak tot 1 juni gebruik van de vroegboekactie: 6 tickets halen, 5 betalen.

Het komend seizoen kun je opnieuw genieten van cabaret, muziek en theater. En zoals altijd verwelkomen we weer nieuwe talenten en oude bekenden. Zo zullen de finalisten van het Amsterdams Kleinkunst Festival hun opwachting weer maken. En ook de finalisten waar we vorig jaar zo van onder de indruk waren, komen terug voor hun eerste avondvullende voorstellingen: Niek & Guy en Luuk Ransijn.

Dolf Jansen geeft op 27 juni alvast een inkijkje in zijn 35ste oudejaarsvoorstelling met ‘Ongewone Nederlander’, waarin Jansen zich afvraagt of de gewone Nederlander bestaat, en hoe die dat er dan uitziet, qua kleding, kapsel en wat er op je barbecue ligt. Naast Dolf Jansen verwelkomt het Kulturhus ook andere oude bekenden als Helligen Hendrik, Karin Bloemen en Adries Tunru. Maar laat je vooral ook verrassen door artiesten die we in Holten nog niet eerder zagen, maar hun sporen ruimschoots verdiend hebben. Zoals De Gestampte MeisjesGewoon Aans en Op Sterk Water.

Vroegboekactie
Tot 1 juni geldt de vroegboekactie 6 tickets halen, 5 betalen voor alle voorstellingen. Verzamel alle tickets in het digitale winkelmandje en de korting wordt automatisch toegepast. Deze actie geldt alleen bij het online kopen van de tickets. Tickets boekt u gemakkelijk via www.kulturhusholten.nl/agenda. Tickets zijn ook te koop via het infopunt in het Kulturhus.