Ook voor particulieren

Word Noaber van het Kulturhus!

Het Kulturhus is hét bruisende middelpunt van Holten. Hier kom je voor een hapje en een drankje, een theatershow of film, een muziekles, de bibliotheek of voor een mooie expositie.

Dit culturele en maatschappelijke aanbod voor Holten willen we behouden. Dat doen we met gemeentelijke subsidie en eigen inkomsten uit evenementen en verhuur. Maar alleen daarmee redden we het niet. We hebben ook jouw steun nodig! Wil je dat het huidige aanbod behouden blijft of zelfs kan uitbreiden? Word dan Noaber. Dit kan al vanaf € 30,- per jaar.

Dit krijg je als Noaber

Als Noaber krijg je natuurlijk ook wat terug. Zo hebben we een speciale vroegboekactie voor noabers voorafgaande aan de reguliere start van de verkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Daarnaast ontvang je jaarlijks een gratis ticket voor een theater- of filmvoorstelling naar keuze. Ook krijg je minimaal één keer per jaar last minute korting op een theatervoorstelling.

Doe je ook mee? Meld je dan nu aan via het formulier hieronder.

Ben je ondernemer?

Heb je een onderneming en vind je het voor je bedrijf en je werknemers belangrijk dat het Kulturhus Holten er is en goed kan functioneren? Als bedrijf kun je het Kulturhus ook steunen. Kijk daarvoor op deze pagina.

Aanhef
De heer Mevrouw


Mijn donatie

Ik word Noaber van het Kulturhus en doneer jaarlijks

€ 120,- en ontvang jaarlijks een gratis film- en theaterticket € 60,- en ontvang jaarlijks een gratis theaterticket € 30,- en ontvang jaarlijks een gratis filmticket Kies zelf een bedrag (minimum van €30,-)

Voorwaarden

Ik kan op elk moment mijn donatie wijzigen of stopzetten door dit kenbaar te maken aan Kulturhus Holten.

Als Noaber van het Kulturhus Holten heb ik de volgende voordelen:

1) Ik ontvang jaarlijks een kortingscode waarmee ik gratis een voorstelling naar keuze mag uitzoeken (afhankelijk van de hoogte van de donatie, zie hierboven).
2) Ik ontvang het nieuwe theaterprogramma van het Kulturhus Holten twee weken voor de publieke bekendmaking, zodat ik als eerste de beste plaatsen kan reserveren.
3) Ik ontvang regelmatig een speciale Noaber-nieuwsbrief met nieuwtjes en last minute kortingsacties.

Mijn doorlopende SEPA-machtiging

Ik geef toestemming aan Stichting Kulturhus Holten, Smidsbelt 6 te Holten (NL) om jaarlijks een incasso-opdracht te sturen naar mijn bank om het bovenstaande bedrag van mijn rekening af te schrijven en ik geef toestemming aan mijn bank om jaarlijks het bovenstaande bedrag van mijn rekening af te schrijven. De Incassant-ID van het Kulturhus Holten is: NL88ZZZ081853100000. Als ik het niet eens ben met deze afschrijving kan ik deze laten terugboeken indien ik binnen 8 weken na afschrijving contact opneem met mijn bank.
Machtiging

Ik ga akkoord met de doorlopende SEPA machtiging