Organisaties in het Kulturhus

Avedan

Het leven brengt allerlei vraagstukken met zich mee. Bijvoorbeeld op het gebied van gezondheid, geld of opvoeding. Vaak ben je zelf in staat om zulke vragen of problemen op te lossen, eventueel met behulp van familie of vrienden. Lukt dat niet, dan kun je terecht bij de maatschappelijk werkers van Avedan. We geven je advies en informatie, ondersteunen je bij moeilijke gesprekken en begeleiden je op je weg naar meer balans, meer zekerheid of meer geluk.


Zo werkt het

Hulp van een maatschappelijk werker is gratis en toegankelijk voor iedereen en elke leeftijd. Je hebt geen verwijzing nodig van een huisarts of de gemeente. Wanneer je bij ons aanklopt met een vraag, dan gaan we samen op zoek naar een antwoord of een oplossing. Soms is één gesprek voldoende, maar vaak zijn er meer gesprekken nodig. Die gesprekken zijn bij ons op kantoor, maar als het nodig is, komen we bij jou thuis.

Trainingen en bijeenkomsten

Avedan biedt ook maatschappelijke bijeenkomsten voor groepen aan. Soms doen we dat samen met andere organisaties zoals Jarabee en Mindfit. Alle activiteiten vind je hieronder. Deelname is gratis.

Terug naar overzicht

Openingstijden

Hulpmiddelencentrum:
Maandag, woensdag en vrijdag
16.30 – 17.30 uur

Adres

Tuinstraat 2
7451 EX Holten

T. 0900 86 62