Organisaties in het Kulturhus

Carinova

Carinova ‘Vertrouwd dichtbij’

Carinova is een brede, vernieuwende zorgorganisatie met een sterke, lokale verankering. Carinova is met ca. 5.000 medewerkers actief op vier zorggebieden: Thuiszorg, Woonzorg, Huishoudelijke Hulp en Jeugd- en Maatschappelijke Zorg.
Eerder thuis met gespecialiseerde zorg
Dankzij het Technisch Verpleegkundig Team biedt Carinova ook technische, verpleegkundige zorg. Dat kan nodig zijn na een ziekenhuisopname, bij een handicap, ernstige ziekte of een naderend einde.

Breed werkveld

Bij technisch verpleegkundige zorg moet u denken aan bijvoorbeeld het toedienen van antibiotica via een infuus, specialistische wondverzorging of het inbrengen van maagsondes bij baby’s. Technisch verpleegkundige zorg biedt cliënten veel voordelen. Mensen hoeven bijvoorbeeld minder lang in het ziekenhuis te blijven. De behandeling gaat thuis verder.

Voor iedereen

Het Technisch Verpleegkundig Team van Carinova bestaat uit zestien op en top gekwalificeerde technisch verpleegkundigen, verdeeld over de regio’s Noord (Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Staphorst) en Zuid (Deventer, Olst-Wijhe, Raalte, Holten). Het team werkt niet alleen bij cliënten thuis, maar bijvoorbeeld ook in hospices en in verpleeg- en verzorgingshuizen.

Nauw contact

Het Technisch Verpleegkundig Team is 24 uur per dag en 7 dagen per week inzetbaar. Carinova wil ‘Vertrouwd dichtbij’ zorg verlenen. In Holten kunt u ons vinden in de locatie Tuinstraat van het Kulturhus Holten.

Terug naar overzicht

Openingstijden


Hulpmiddelencentrum:
Maandag, woensdag en
vrijdag 16.30 – 17.30 uur

Adres


Tuinstraat 2
7451 EX Holten

T. 0900 86 62
(24 uur per dag bereikbaar, lokaal tarief)