Organisaties in het Kulturhus

Gastouderopvang Holten-Rijssen

Gastouderopvang Holten-Rijssen biedt opvang voor kinderen van werkende en/of studerende ouders. Deze opvang is kleinschalig en flexibel binnen de huiselijke sfeer van een gastgezin. Onze werkwijze is persoonlijk en op maat. Wij staan er voor in dat uw kind de ruimte krijgt om te spelen in een veilige en gezonde omgeving.

Onze enthousiaste gastouders bieden uw kind een tweede thuis waar het zich prettig voelt.Gastouderopvang is kleinschalig. Het aantal kinderen dat een gastouder tegelijkertijd mag opvangen is aan regels gebonden. U kunt er dus van op aan dat uw kind voldoende persoonlijke aandacht krijgt en dat er ruimte is voor uw kind, letterlijk en figuurlijk. Een geruststellende gedachte. Onze gastouders zijn ervaren en goed gekwalificeerd.Gastouderopvang is flexibel.

Wij werken niet met vaste dagdelen. Dus wilt u uw kind een keer wat later brengen of halen dan is er in goed overleg met de gastouder veel mogelijk. In overleg kan zelfs een kind dat zich wat ziek voelt vaak toch nog worden opgevangen. Kortom, gastouderopvang is opvang op maat.

Gastouderopvang Holten-Rijssen is opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang.

Terug naar overzicht

Openingstijden

Voor inlichtingen:
Dinsdag 13.00 – 15.00
Donderdag 13.00 – 15.00

Adres

Smidsbelt 6
7451 BL Holten

T. (0548) 36 71